Infoavond

Nog maar een weekje en dan gaan we met de eerste voorbereidingen beginnen voor de musical. Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd gaan we 29, 30 en 31 maart 2019, vier keer de musical uitvoeren in De Voorhof. Je kan je nog steeds aanmelden via het aanmeldformulier, dat te vinden is op onze website: www.musicalwoudenberg.nl.

De informatieavond is gepland op donderdag 6 september aanstaande om 20.00 in De Voorhof. Deze avond is bestemd voor alle mensen die willen meewerken of zich daarvoor al hebben aangemeld. De eerste kooravond is op donderdag 13 september, de eerste toneelavond start waarschijnlijk eind september. De audities zullen 18 en 19 september plaatsvinden, dit is om te kijken wie we het beste welke rol kunnen geven. Iedereen mag meedoen, er zullen dan geen mensen afvallen.

We doen nog graag een oproep aan zingende mannen. We hebben tot nu toe al een aantal inschrijvingen van mannen die zich hebben opgegeven voor het koor, we zouden dit aantal echter graag willen uitbreiden. Dus geef je op!

We zijn ook altijd aanspreekbaar voor vragen of opmerkingen, dus als er iets is met betrekking tot de musical dan horen we het graag.

Hilde, Angelique, Diane, Petra, André en Sierd