Geslaagde informatieavond

Inmiddels zijn we al druk bezig met de organisatie van de musical Jakob. Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd gaan we 29, 30 en 31 maart 2019, vier keer de musical uitvoeren in De Voorhof.

De informatieavond is inmiddels op donderdag 6 september gehouden in De Voorhof. We hebben met elkaar kennis gemaakt, kregen achtergrond informatie van een van de predikanten van De Voorhof over de figuur Jakob, en vertelden een groot aantal praktische punten. We kijken terug op een geslaagde avond.

Het koor oefent op donderdag, 13 september voor het eerst. De eerste toneelavond start waarschijnlijk eind september. De audities zullen 18 en 19 september plaatsvinden, dit is om te kijken wie we het beste welke rol kunnen geven. Iedereen mag meedoen, er zullen dan geen mensen afvallen.

We doen nog graag een oproep aan zingende mannen. We hebben tot nu toe al een aantal inschrijvingen van mannen die zich hebben opgegeven voor het koor, we zouden dit aantal echter graag willen uitbreiden. Dus geef je op, het aanmeldformulier staat nog steeds op de website!

We zijn ook altijd aanspreekbaar voor vragen of opmerkingen, dus als er iets is met betrekking tot de musical dan horen we het graag.

Hilde, Angelique, Diane, Petra, André en Sierd