‘Musical Jakob’

We zitten in de laatste weken voor de musical. De laatste puntjes worden op de i gezet door het koor, de toneelspelers, de musici, de mensen van de techniek, de kledingcommissie en nog een aantal andere helpers. De sfeer is nog steeds goed, er wordt uitgekeken naar het weekend van de uitvoeringen. Als stuurgroep hebben we er alle vertrouwen in dat het een mooie musical gaat worden voor iedereen die één van de uitvoeringen bijwoont!

De kaarten, die ook nu weer gratis zijn, kunnen gereserveerd worden via deze site (zie ‘kaarten reserveren’). De reservering wordt vervolgens naar het opgegeven mailadres gemaild, zodat het toegangsbewijs meegenomen kan worden naar de uitvoering.
De uitvoeringen zijn op vrijdagavond 19.30 uur, op zaterdagavond 19.30 uur en zondagmiddag 14.30 uur en zondagavond 18.30 uur. Op zondagmiddag is er oppas aanwezig dus dat hoeft wat ons betreft geen belemmering te zijn. En wie meer dan één uitvoering wil bijwonen: reserveer gerust nog een kaart. Maar wacht niet te lang, het aantal kaarten wat inmiddels is ‘verkocht’ groeit vrij snel. Inmiddels zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor de voorstelling op zondagmiddag, nog wel bij de andere drie voorstellingen.

In de pauze kan koffie, thee, fris met een plak cake gekocht worden. Bij de uitgang staan bussen waarin in geld de waardering voor de musical getoond kan worden, hiermee bestrijden we de onkosten.

De uitvoeringen vinden plaats in kerkgebouw De Voorhof, Nico Bergsteijnweg 139 (hoek Nijverheidsweg), 3931 CC Woudenberg.

Sierd, Diane, Petra, André , Angelique en Hilde